Ciorba de miel reteta

de roxanabucataras in Oaie, 14 Apr 2012 | 3849 vizualizari

 

 Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • carne de miel
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina mica
  • 2 linguri de orez
  • sare
  • bors
  • rosii in bulion
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta:

Carnea de miel (coasta, pulpa) se portioneaza, curata si spala bine. Pun carnea la fiert in apa rece cu putina sare. Spumez bine si pun legumele taiate dupa ce nu mai face deloc spuma. Dupa ce au fiert legumele spal orezul bine si il adaug in ciorba. Cand este aproape fiert orezul adaug bors dupa gust. Las sa fiarba 10 min dupa care adaug rosiile in bulion si daca vreau sa iasa un pic mai rosiatica ciorba, adaug si o lingura de paste de tomate. Las pe foc pana este bine fiarta carnea, potrivesc de sare iar la final pun leustean taiat marunt.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

roxanabucataras 1

15.04.2012, 09:30

ms mult
Hristos A Inviat!

Maria68 1

15.04.2012, 17:22

imi place

roxanabucataras 1

15.04.2012, 21:21

ms frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel cu dovlecei